Hanna Wigh, före detta partitopp i Sverigedemokraterna, kritiserar sitt gamla parti, Bland annat skriver hon att Jimmie Åkesson aldrig haft ett riktigt jobb och använde CSN för att kunna jobba som politiker.

Hon var länge ett av Sverigedemokraternas absoluta toppnamn. Hon har suttit i partistyrelsen och varit riksdagsledamot, men för knappt ett år sen lämnade hon partiet efter att ha berättat om sexuella övergrepp och maktmissbruk inom Sverigedemokraterna.

Wigh skriver också i sitt uttalande att hon skulle lämna landet om Sverigedemokraterna fick makten, och att ”SD är inte lösningen. SD är förlängningen av de problemen”.

Jag skulle inte vilja att min dotter växte upp i ett land styrt av Sverigedemokraterna, säger Hanna Wigh till Nyheter24.

SD har en obehaglig historia och gång på gång avslöjas partiföreträdare för att ha rasistiska åsikter. Dess medlemmar bär på ett stort hat mot islam och muslimer. De vill blockera vägen för svenskar att lära sig om islam och det kommer de aldrig lyckas med.

De vill släcka ut Guds ljus med sina ord, men Gud skall låta Sitt ljus lysa med full styrka, hur förhatligt detta än måste vara för förnekarna av sanningen. [Koranen 61:8]

Deras ständiga tjat om att värna om ”svenska värderingar” och vad deras förfäder har trott på är falsk. Detta är samma tankesätt som en liten skara av människor hade på profeten Muhammeds tid. De vägrade att acceptera sanningen och valde att tro på ”deras förfäder”.

Men när de uppmanas att följa de [regler] som Gud har uppenbarat, svarar de: ”Vi följer dem som våra förfäder följde.” – Men om deras förfäder inte använde sitt förstånd och saknade vägledning?!
De som vägrar att lyssna till sanningen kan liknas vid [får] som hör [herdarnas] rop utan att förstå vad de betyder. Eftersom de inte använder sitt förstånd [förblir de] döva, stumma och blinda.

[Koranen 2:170-171]