Fyra jämnåriga muslimska systrar som studerar olika program på högskolan har valt att starta ett företag vid namn ZAIA Islamic Art för att lyfta fram koranens budskap och sprida en rättvis bild av islam som tyvärr misstolkas ibland av massmedia i samhället. Deras mål handlar inte om att göra en vinst utan att vara en del av en förändring i någon annans liv, och få dem att komma närmare Allah, den Allsmäktige.

Första produkten är en bordskalender som lanserades den 1 december och finns nu att beställa via deras kanaler på sociala medier. Bordskalendern innehåller 365 verser tagna ur koranens budskap som är översatta av Mohammed Knut Bernström (Må Allah förlåta och belöna honom).

Systrarna i tron är övertygade om att alla behöver en ständig påminnelse från Koranen som är Skaparens ord till mänskligheten för att skapa en ljusare och fridfull vardag. De tillägger:

Vi försöker med denna kalender inspirera och motivera andra genom att enkelt vända ett blad och starta en ny dag på ett bättre sätt och med ny energi. Paradiset är dit vi ska och det enda vi strävar efter i detta liv inshallah!

Vi på muslimer.se är glada över detta initiativ och ber Allah välsigna detta arbete och skänka våra systrar framgång!

För att komma till ZAIA Islamic ART:s Sociala medier klicka här: facebook eller Instagram eller besök deras hemsida för att inhandla deras fina produkter: https://zaiaislamicart.se/