Muslimer.se startade sommaren 2003 och förnyades av redaktionen i början på 2017. Vi har dagligen över 2500 besökare till sajten och besöksstatistiken ökar hela tiden. Vårt mål är att informera om islam och berätta om de fantastiska bidrag som muslimer gör för samhället i Sverige och hela världen. Vi är ett team som vill sprida kunskap om islam och söker dig som brinner för denna underbara religion och vill förmedla dess budskap vidare genom att skriva artiklar, göra reportage, göra intervjuer eller översätta från pålitliga källor.

Vem talar ett skönare språk än den som kallar [människorna] till tron på Gud, som lever ett rättskaffens liv och som säger: ”Jag hör till dem som har underkastat sig Guds vilja?” [Koranen 41:33]

Som skribent kommer du att ingå i vårt team och skriva när du har tid och jobba med översättningar av autentiska artiklar om islam från betrodda källor. Du kommer att granska andra skribenters artiklar och nyheter för att sedan redigera där det finns behov. Du kommer att övervaka andra sajter på engelska eller arabiska för att sedan hitta intressanta nyheter att skriva om, och publicera efter granskning av teamet. Du kommer i början få en gedigen introduktion genom kompetenta och seniora skribenter för att korta ner startsträckan, sedan finns vi alltid till hands även efter introduktionen.

Vi ser gärna att du är driven och har en vilja att ta för dig och vill utvecklas. Det är mycket eget ansvar, så vi ser att du är ansvarsfull och kan åsidosätta tid åt skrivandet. Låter detta som ett intressant ideellt jobb för dig? Kontakta oss idag eller tipsa en vän du tror kan vara intresserad!

Organisationer och moskéer kan ladda ner detta reklamblad för att informera sina medlemmar om sajten och möjlighet till skribentjobbet.