Vi på muslimer.se har fått ett parti islamiska böcker som vi ger ut gratis mot fraktkostnaden. Böckerna som delas ut är följande och de skickas allihopa i ett paket:

1. Den sanna religionen, av Shaykh Abdur-Rahman bin Hammad al-Omar. Detta är en bok för den nya muslimen eller icke-muslimer. Den omfattar stora delar av Islams grunder och principer. Antal sidor: 129 sidor. Vikt: 112 gram.

DenSannaReligionen

2. Kallelse till den ende Guden, av Asra Rasheed. En bra introduktion till islams grunder och är perfekt som en present till din vän som är intresserad av islam. Antal sidor: 85. Vikt: 77 gram.

Kallelse till den ende Guden

Beställa gör du genom kontaktformuläret eller genom att klicka på denna kortlänk och sedan markera med ”Gratisböcker” i ämnesraden. Fyll i mottagarens postadress och invänta vårt svar. Givetvis kan man även skriva noteringar i meddelandefältet.

Efter inväntat svar kommer böckerna skickas och vara framme inom 1-3 dagar efter fraktbetalning. Obs! Endast ett paket skickas per person och beställning och böckerna är ej avsedda för kommersiellt bruk utan endast för privatbruk eller som gåva.