EMK – Educated Muslim Kids är ett nytt initiativ skapat för att barn ska få lära sig om islam på ett lekfullt sätt. Deras första produkt är välbehövd nu inför Ramadan och är ett paket med 30 uppdragskort för barnet att utföra för varje dag av den heliga månaden.

Dessa uppdragskort är fint dekorerade och paketerade och kan bli en annorlunda present att ge bort till någon man tycker om för Allahs skull. Missa inte chansen att få tag på denna unika och lärorika produkt som kommer passa perfekt inför Ramadan. När du köper dessa fina ramadankort går dessutom 30% av vinsten till välgörenhet.

EMK_Ramadankort
Ett av de handgjorda paketen ramadankort med exempel på hur ett uppdragskort kan se ut.

Några nyttor med att använda dessa uppdragskort:

  • Stärka bandet mellan föräldrar och barnen genom att uppmana till interaktion och gemenskap när uppdragskorten används.
  • Barnen lär sig om Islam på ett lekfullt sätt och kan ta med sig något islamiskt för varje uppdragskort och dag.
  • Barnen lär sig att följa instruktioner och att hitta på nya sätt att pyssla och leka.
  • Om man har fler barn kan några av dessa uppdrag göras tillsammans och det uppmanar till samarbete och gemensamma lekar under ramadan. Exempelvis genom att bygga eller pyssla något tillsammans.

Följ EMK_Sweden på Instagram där du kan beställa dina egna Ramadankort och även få en förhandstitt på alla nya och spännande produkter som kommer ut från EMK och allehanda tips, Insha Allah!